Förbered din hiss för framtiden Modernisera med Schindler

Visste du att många hissar som används idag installerades för runt 30 år sedan? På den tiden fanns inte SMS, Internet höll just på att bli populärt och mobiltelefoner var ungefär lika stora och tunga som en tegelsten.

Den viktigaste uppgiften för en fastighetsägare är att skydda sin investering. Det innebär också att byggnadens hissar behöver uppdateras. Att modernisera utrustning och installationer är avgörande. Valet av rätt uppgradering, vid rätt tidpunkt, är ett måste för att bibehålla fastighetens värde.

Vi har flera olika moderniseringslösningar som möter dina behov. Från uppgradering av individuella komponenter till hela system – vi erbjuder skräddarsydda, dynamiska och innovativa lösningar som uppdaterar och framtidssäkrar dina hissar.

Hur du kommer att ha nytta av en Schindler-modernisering

En Schindler-modernisering erbjuder många fördelar, inklusive:

  • Större tillförlitlighet, bättre prestanda och högre säkerhet för din utrustning
  • Högre prestanda med minskat buller, ökad åkkomfort och förbättrad stopprecision
  • Bättre hållbarhet med energieffektiv teknik som LED-belysning, regenerativa drivningar, standby-läge etc.
  • Utrustningens förlängda livslängd skyddar din investering och ökar värdet på din byggnad
  • Överensstämmelse med de senaste koderna och standarderna
  • Optimerad kostnadskontroll – moderniseringslösningar kan anpassas efter den ekonomiska planeringen för byggnaden och eliminera oväntade ekonomiska överraskningar på grund av haverier

Varje byggnad har unika förutsättningar och behov

Vi förstår att det inte finns två byggnader som är helt likadana; ett hotell, till exempel, har helt andra krav och behov än en vårdinrättning. Det betyder också att typen av hiss som behövs kan variera stort mellan olika byggnader. För att garantera en lyckad modernisering behöver man utvärdera och uppmärksamma både syfte och behov.

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om hur vi kan hjälpa till att anpassa och förbättra hissar i olika byggnadstyper.


Är dina hissar framtidssäkrade? Kontakta oss nu!

En Schindler-säljare kontaktar dig personligen så snart som möjligt. 

Vår expertis

Med nästan 150 års erfarenhet har Schindler den tekniska expertis som krävs för att se till att din investering i hissystemet är säker i många år framöver. Våra lösningar förlänger livscykeln för din hiss, ökar energieffektiviteten, förbättrar passagerarupplevelsen och sparar pengar. Dessutom är våra moderniseringslösningar alltid skräddarsydda efter utrustningens behov och kan anpassas efter kundens ekonomiska och övergripande underhållsplaner.